מרשם לסרוקסט

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/05/2005 | 02:43 | מאת: אייל

שלום דוקטור, אני בחור בן 20 סובל מבעיה רצינית של שפיכה מוקדמת. הבעיה כ"כ חמורה עד שהיום יצאתי עם בחורה ופשוט גמרתי אחרי כמה דקות של 'סקס יבש' ואפילו ללא זיקפה מלאה! מכיוון שאין לי פרטנרית קבועה וטיפול סקסולוגי הוא לא פתרון של מהיום-למחר אני חייב פתרון אחר. משחות כגון עזרקאין עוזרות מעט אבל בעיה שאני חייב למרוח לפני סקס ולכחות 20 דקות וברוב המקרים אני לא יודע שזה הולך לקרות וגם אין לי את ה20 דקות האלו. הבנתי שתרופות כמו סרוקסט יכולות לעזור מאד אבל הגבלת הרישום אומרת שרק רופא פסיכיאטר או רופא עצבים יכול לתת אותם. השאלה שלי היא: מה הפרוצדורה לקבלת מרשם שכזה? האם אני צריך המלצה מאורולוג? סקסולוג? האם הם יכולים איכשהו לתת את התרופה? אודה על תשובתך.

29/05/2005 | 06:36 | מאת: ד"ר רן לין

הנקודה היא שאת הסרוקסט היייתי חשוב שכדאי לך לקחת רק אם יש לך פרתנר קבועה. אם לא - בינתיים תסתפק למשל בשברי כדור ויאגרה לפני שאתה נכנס למיטה - מהמחינה הזו הזקפה תישאר לך אפילו אם תגמור - ואתה יכול להביא אז את בת הזוג לגמירה בלי בעיות רבות שגמרת קודם

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים