יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2005 | 18:20 | מאת: srurv

לד"ר רן לירן, בתאריך ה- 10.5.05 שלחתי את ההודעה הר"מ בפורום. בפניתי לפורום היה לי חשוב במיוחד לקבל תגובה ממומחה. אולם, משום מה לא הגבת לפניתי. אודה לך על תגובתך . לתזכורת אני מצרפת את פניתי המקורית. "אני גרושה בת 56. היכרתי גבר שבזמן קיום יחסי מין מבקש ממני להגיד מילים גסות כמו: זיון, אני הזונה שלך וכו'. לטענתו מילים אלה מגרות אותו ומאפשרות לו להגיע לזיקפה. שכבתי איתו רק פעם אחת ומן הסתם זו הפעם הראשונה שלנו. כשליטפתי אותו הוא נהנה ואף גורה אולם אז הוא אמר לי: "תשתחררי ותגידי לי מילים מלוכלכות כי אחרת אני לא מצליח להכנס לעניין". לי קשה להגיד את המילים האלה. ואני מוכרחה להודות שלא רק שזה לא נוח לי זה גם מלחיץ וגם מפחיד. האם יש סיבה לחשוש? ובקיצור, אני לא יודעת איך לפרש את הצורך הזה. האם זה מעיד באיזה שהוא אופן על התנהגות חריגה??? " תודה

24/05/2005 | 17:20 | מאת: ר'זאל

השאלה מופנית לרופא, אבל בא לי לענות לך למרות שאני לא רופא ולא מומחה: ובכן: יחסי המין אינם מתקיימים בסטיריליזטור או בתנאי מעבדה, וכל אחד מבני הזוג מביא למיטה את הסריטות שלו ואת הבעייתיות שלו. ניבולי פה, או "דיבור מסריח" בשפת העם נחשב לתבלין חביב בסקס ולא מעבר לכך. זו אינה הפרעה, אינה סטיה, ואם התנהגות זו מפריעה לך - תדגישי זאת באזני בן הזוג שלך, וכנראה שבכך תמה הבעיה. בחיוך אספר לך שבת הזוג שלי "מנבלת את פיה" חפשי חפשי בסקס, ואני סופג זאת כמתנה שלא זכיתי לקבל אותה מעולם כברירת מחדל.

29/05/2005 | 06:46 | מאת: ד"ר רן לין

זה פשוט לא הפורום הנכון - אלא עליך לפנות לפורום סקסולוגיה

31/07/2005 | 16:18 | מאת: איציק

רציתי לשאול אם לוקחים גלולה של ויגרה האם אפשר להאריך את קיום יחסי המין. קיבלתי בעבר 2 מתנות חינם לקבלת ויגרה ולא ניצלתי בגלל שהיה צריך מירשם רפואי. ורציתי לשאול אם אפשר לקבל את הגלולה ללא מירשם רפואי ואם היא עונה על השאלה אני אדם בריא

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים