אמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/05/2005 | 03:13 | מאת: !!!!!

יש לי שתי שאלות..!! 1. שכבתי אם חברה שלי בלי קונדום (הקונדום ממש לא עשה לי את זה) וגמרתי בחוץ.. אבל בזמן קיום היחסים אז היה נראה לי כאילו נפלטים מידי פעם כל מיני נוזלים בכמויות קטנות..האם יש מצב להריון או שהסיכוי נמוך??. האם זה תאי זרע..?? 2. חברתי אם לא ציינתי מקודם בת 16 וחצי האם מותר לה לקחת גלולות נגד הריון או שזה מסוכן?? אם אפשר הרחבה בנושא לגבי מרשם וכאלה.. אני מאוד יודא לךך אם תעזור לי ......

21/05/2005 | 11:48 | מאת: רוני

אתה ממש חסר אחריות !!! גם מסכן את חברתך בהריון מיותר ואולי גם מדביק/נדבק במחלות בכל מקרה אין לבצע מין לא מוגן ! באשר לשאלתך בהחלט בזמן החדירה נפלטים נוזלים המכילים גם תאי זרע יש סיכוי להכנס להריון אולם תלוי בעיצוי של המחזור הצעתי: אמצעי הגנה בהחלט יורידו לך כל ספק ותוכל להנות מסקס חופשי עם חברתך

29/05/2005 | 06:45 | מאת: ד"ר רן לין

לגבי החברה שלך אין לי מה לומר - היא צריכה לגשת לרופא נשים לגביך - קיים סיכון מסויים להריון - קייןם סיכון גבוה אם אתה מקיים פעם שנייה לאחר הראשונה בהרש קצר - ואז ישנם עדיין זרעים בשופכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים