דילמה שלא נגמרת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/05/2005 | 19:29 | מאת: שרון

אני בת 23. יש לי חבר כמעט 4 שנים. כבר נפרדנו לפני כשנה ביוזמתי בעיקר כי לא היה לי חשק מיני לחלוטין. אבל בסוף חזרנו. זה החבר הראשון שלי ולהיפך. לא התנסינו עם בני זוג אחרים וברור לי שהדבר יהווה בעיה ויעורר ספקות בעתיד הרחוק. למרות זאת אני ממש לא מסוגלת לחשוב על כיוון של פרידה כי הוא חשוב לי ואני אוהבת אותו. הבעיה היא שכאשר אנחנו עושים זאת אני מרגישה שזה מצריך מאמץ די גדול מבחינתי כי בדר"כ אין לי חשק וכוח לזה אבל אני משתדלת כדי לנסות לשמור על המצב רע במיעוטו. אני מרגישה שכל העניין הזה גורם לי לרגשי נחיתות ובקנאה כלפי האנשים שסובבים אותי. זה משגע אותי. איך אני יכולה לטפל בבעיה ללא יעוץ מקצועי? האם זה בהכרח אומר שהוא לא הבן אדם שמתאים לי ואני צריכה להיפרד?

21/05/2005 | 11:50 | מאת: רוני

חשק מיני אינו רק צורך אלא גם אווירה נסו לשנות אווירה מיקום ולהכניס קצת טעם לחיים בכל מקרה בצעי בירור רפואי לתמונת הורמונים

28/05/2005 | 07:58 | מאת: ד"ר רן לין

זה באמת דורש ייעוץ מקצועי ולא סתם דרך האינטרנט אני מניח שאת גרה בסמיכות כלשהו למרכז רפואי - ובכל אחד כזה ישנה מחלקה המטפלת בעניין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים