ד"ר לין היקר

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/05/2005 | 12:28 | מאת: ל

זו שוב אני. ובכל זאת,במקום לענות שאתה משתדל, אם כבר הצלחת לענות, לפחות שזו היתה תשובה לשאלתי מלפני שבוע כבר.העניין פשוט מפריע לי מאד ומאד חשוב לי.אנחנו צריכים לפתור את הבעיה מהר.אולי לא ציינתי אבל אנחנו בשנות ה-20 המאוחרות ומתכננים חתונה בקרוב, ורציתי לדעת האם העניין פתיר ואם לא עלינו לדעת האם הדבר ישפיע על יחסינו בעתיד. תודה:)

29/05/2005 | 06:40 | מאת: דר רן לין

אני כל פעם מנסה להבין על מה מדובר והולך קדימה ואחורה - וממש לא מחבר את השואל לשאלה

29/05/2005 | 16:40 | מאת: ל

זה לא כל כך מסובך. השאלה היא מה-11.05 וגם שם השם הוא ל. תענה לי בבקשה!!!!!!!1

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים