לא מצליח לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/05/2005 | 01:27 | מאת: גיל

יש לי חברה מזה 4 חודשיים, הסקס נהדר ,בהתחלה היה קצת קשה אבל דיברנו על זה ומשתפרים מיום ליום, יש לי בעיה קשה שאני לא גומר ,הסקס יכול לקחת לפעמים יותר משעה של חדירה עם זקפה מלאה אבל ללא גמירה, אני חרמן עליה והיא מואד רטובה רוב הזמן ואם לא אז משתמשים בתכשירים לשימון קשה לי למשוך את זה כל כך הרבה זמן תיעצו לי בבקשה!!!

19/05/2005 | 09:12 | מאת: ד"ר רן לין

ועדיין כנראה אתה צריך את המשהו שיעשה לך את זה שתגמור - ואת זה אתה תמצא עם החברה שלך הכי טוב - או לבד באוננות תדע מה ה "טריגר" שמביא אותך לאורגזמה הכי טובה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים