חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/05/2005 | 09:45 | מאת: מפחדת

דר' לין שלום! אני כמעט בת 30 והבעיה של חוסר חשק יא לא מהיום אלא מספר שנים. רק שכעת היא החמירה , כי אם פעם עוד היה לי חשק כלשהו כרגע זה כבר לא קיים. זה לא שאני לא אוהבת את הסקס כאשר הוא מתבצע, אלא שבכללי "לא בא לי", אני בקלות יכולה לווותר עליו אפילו לכמה חודשים. הבעיה היא שאני נשואה וזה גורם למתחים בחיי המשפחה ויש איום רציני על המשך הקיום של הנישואים. אני רוצה להציל ת המצב ובעלי מאד תומך בי. רופא המשפחה שלי טוען כי זה יכול לנבוע ממצבי הדיכאון שאני נמצאת בהם, שלח אותי לבי"הח גהה- לטיפול. השאלה אם החוסר חשק מדיכאון או המצב גורם לדיכאון מה לעשות ? מאד מיואשת. תודה

19/05/2005 | 08:15 | מאת: רוני

את חייבת ללכת לקבל טיפול נגד החרדות ודיכאונות אחרת הנשואין באמת יעלו על שרטון

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים