כאבים באשכים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

13/05/2005 | 14:03 | מאת: שלום

שלום,ד"ר פעם במספר שבועות 1 ל 3 בערך ,יש לי כאב חד מאוד באשכים למספר שניות ואז זה נעלם. מה גורם לזה והאם זה יכול לגרום לבעיות זיקפה ? ( יש לי זיקפה חלשה ) תודה.

14/05/2005 | 18:42 | מאת: ד"ר רן לין

איני חושב שיש קשר בכלל לבעיית הזקפה אם קיימת אצלך שווה לבדוק אם אין מדובר בבקע מפשעתי בכל מקרה לא כל מקרה של כאבים ניתן לאבחון מקסימלי האם היית אצל רופא בעניין?

19/05/2005 | 20:26 | מאת: ג'ני

שלום לך, לפני כחצי שנה טפלתי באדם עם אותה בעיה ופתרתי אותה בטיפול אחד. הוא התלונן על התופעה מזה כחצי שנה והגיע אלי. עזרתי לו, ואני חושבת שאפשר לעזור גם לך. ג'ני

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים