חסר אונים

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2003 | 07:48 | מאת: רן

אני בן 32 עוסק בספורט בריא בנפשי ובגופי.מזה 4 שנים אני סובל מבעיות זיקפה,מצבי מדרדר מיום ליום,אני לא מגיע לזקפה באוננות או ביחסי מין.במידה וכן היא ניחלשת מיד. עשיתי בדיקות גופניות, דם וnpt הכל תקין אך זה לא משפר את מצבי ואני לא רואה כל שיפור מגיב חלקית לויאגרה,לא מגיב כלל ל מיוז. אני חש שיש שינוים פיזים במבנה הפין (רכותו הולכת וגדלה) מה לעשות ,אני לא יודע מה לעשות אני הולך ומאבד את האופטמיות שלי הצילו.

12/09/2003 | 10:30 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל אני רוצה לדעת מהן הבדיקות הדם שעשית שנית - האם עשית בדיקת אולטרסאונד דופלר של עורק הפין? שלישית - קצת על המצב הכללי שלך - סוכרת חבלות גב עישון וכו' רביעית - מאוד ייתכן שצריכים אצלך להמשיך ולהתקדם עם בדיקות יותר חודרניות.

12/09/2003 | 18:00 | מאת: רן

תודה רבה לך ד"ר לין על תשובתך המהירה בדיקות הדם נעשו ע"פ בקשת אורולוג,איני יודע בדיוק מה נבדק מכיוון שהרשימה ארוכה מאוד וכוללת גם בדיקת שתן.(הכל היה תקין) לא בצעתי בדיקת דופלר (בדיקה שכנראה אעבור בעתיד) איני מעשן ולא עשנתי בעברי,כמו כן אני שותה אלכוהול לעיטים רחוקות מאוד ומעט, אין לי סוכרת ומצבי הגופני חוץ מהענין הזה מצוין. אני עוסק בספורט כל חיי, לא עברתי תאונה מיוחדת ואיני סובל מעודף משקל. הבעיה התחילה לפתע,בלי שום סיבה מיוחדת וזו הסיבה להרגשת חוסר האונים שלי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים