בדיקת רג'סקן...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

11/05/2005 | 00:00 | מאת: מתלבט

שלום ד"ר לין. אני סובל מבעיות בתפקוד המיני כבר מספר שנים. רק לאחרונה עזרתי אומץ לטפל בבעיה. נפגשתי עם אורולוג שטען שבגילי (28) רב הסיכויים שהבעיה פסיכולוגית, אבל בכל זאת הוא מציע לעשות בדיקת רג'סקן, וכרגע להימנע מלקיחת ויאגרה (פעם אחת לקחתי,50 מ"ג, וזה לא עזר). בהמשך נפגשתי עם סקסולוג והוא טען שאין טעם בבדיקת הרג'יסקן, ושהוא משוכנע שהבעיה היא פסיכולוגית( מהטיעון שאני מקבל זיקפה כשאני נכנס לאתרי סקס ולכן אין בעיה ביולוגית) וממליץ בחום על ויאגרה. הייתי מאוד שמח לחוות דעת נוספת. מקווה שתהיה לך סבלנות לקרא עד הסוף...

14/05/2005 | 18:41 | מאת: ד"ר רן לין

אין לי ספק שכדאי לבצע את בדיקת הריגיסקן - ולו גם כדי שאתה תראה שהיא תקינה לחלוטייחן - והבעייה שלך איננה אורגנית - מה שיעזור כבר בטיפול

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים