אוננות בזמן יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2005 | 14:48 | מאת: רויטל

שלום רב, אני רווקה בת 30 ולאחרונה אני יוצאת עם גבר כבן 38. אינני בטוחה כי מדובר בהפרעה בתפקוד המיני אך מכיון שלא נתקלתי בתופעה זו עד עכשיו אני אשמח לקצת הסברים. ובכן בן זוגי מאוננן בעת קיום יחסי המין מס' רב של פעמים. אינני מבינה האם מדובר בחוסר שביעות רצון, בהפרעה... ניסתי להפסיק את זה תוך משיכת תשומת ליבו לדברים אחרים או להציע לעשות את זה בעצמי אך ללא הועיל. זה קצת פוגע בי כי כביכול הוא עסוק בעצמו. אשמח לקבל טיפים, הסברים

11/05/2005 | 07:35 | מאת: דר' אריק שכטר

רויטל היקרה, אוננות היא פעילות טבעית הן של גברים והן של נשים, רווקים ונשואים כאחד, גם כשיש בן זוג וקשר מיני קבוע. אין זה מעיד כלל על חוסר רצונו של בן זוגך בך או על איכות יחסי המין שלכם. וניסיונך והצעתך "לעשות את זה בעצמך" בהחלט יכולה לגוון את יחסי המין שלכם, אך לא לענות על הצורך באוננות. אם כבר העלית את הנושא, את יכולה לנצל את ההזדמנות וליצור פתיחות לשיחה על סקס. זה ירחיב את גבולות השיחה שלכם בכלל ובנושא סקס בפרט.

14/05/2005 | 18:40 | מאת: ד"ר רן לין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים