יחסי מין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

10/05/2005 | 13:55 | מאת: srurv

אני גרושה בת 56. היכרתי גבר שבזמן קיום יחסי מין מבקש ממני להגיד מילים גסות כמו: זיון, אני הזונה שלך וכו'. לטענתו מילים אלה מגרות אותו ומאפשרות לו להגיע לזיקפה. שכבתי איתו רק פעם אחת ומן הסתם זו הפעם הראשונה שלנו. כשליטפתי אותו הוא נהנה ואף גורה אולם אז הוא אמר לי: "תשתחררי ותגידי לי מילים מלוכלכות כי אחרת אני לא מצליח להכנס לעניין". לי קשה להגיד את המילים האלה. ואני מוכרחה להודות שלא רק שזה לא נוח לי זה גם מלחיץ וגם מפחיד. האם יש סיבה לחשוש? ובקיצור, אני לא יודעת איך לפרש את הצורך הזה. האם זה מעיד באיזה שהוא אופן על התנהגות חריגה???

11/05/2005 | 02:59 | מאת: סתם מגיבה

שמילים מלוכלכות עושות להם את זה. בוודאי לא התנהגות חריגה. ואין לך מה לחשוש או להלחץ... עם זאת לאחר מילות ההרגעה האלו, אם את עדיין לא ממש נהנית מזה, אז אין לך מה לשתף עם זה פעולה.

11/05/2005 | 11:20 | מאת: רוני

היי אינך חייבת לשתף פעולה אם זה לא עושה לך את זה לדעתי זה מטופש ודוחה נסי בנזוג אחר לפני שממילים יעבור למעשים מגונים

12/05/2005 | 17:39 | מאת: ע

אם , לדברייך, זה לא נוח לך, זה מלחיץ ואף מפחיד, אז - מה כן טוב לך איתו? חישבי אם מתאים לך או לא ..

10/06/2005 | 00:50 | מאת: צביקה

שוה לבדוק את עצמך אם המילים הגסות דוחות אותך בגלל שזה מוזר ומפחיד, או שזה פשוט דוחה אותך. אם המוזרות מעוררת את הדחיה , אז רצוי שתדעי שגבר שיודע שאת מתאמצת עבורו ועושה הצגות בכדי לגרום לו לעונג הכרחי, גבר כזה יכיר לך טובה ויהיה בעל טוב. יותר מזה: אם הוא יקבל מילים גסות ככל שירצה, הוא לאט לאט יפסיק בעצמו. הניסיון שלי אינו מועט, ואוכל לומר לך שסטיות ושטויות מיניות מתפוגגות כאשר היחסים מושתתים על אהבה וקבלה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים