בעית גמירה שהוחלפה באין אונות.

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

06/05/2005 | 11:52 | מאת: עוד אחד

עד לאחרונה, סבלתי לעיתים קרובות מזקפה ממושכת ואי גמירה. זה התחיל בתקופה שנטלתי סרוקסט, והמשיך עד לפני כחודש, שנה לאחר שהפסקתי לנטול את התרופה. (לאחר שלוש שנים של שימוש) במפגשים המיניים האחרונים, היתה לי את הבעיה ההפוכה- קושי להגיע לזקפה, וגמירה מהירה אם אכן הצלחתי להגיע אליה. העניין הוא, שהבעיה עולה בסיבוב השני, לאחר גמירה מהירה ראשונה. אני בן 27, רוכב אופניים, ומעשן. שאלתי היא בעצם, אם יש לך איזושהי השערה בנוגע לגורמים לבעיה, ואם אפשר לטפל בעניין באופן תזונתי (ואם כן, אז איך בדיוק) או עצות טיפוליות אחרות.

09/05/2005 | 16:08 | מאת: ד"ר רן לין

לא נעים להגיד אבל אתה כנראה צריך לחזור לסרוקסט לתקופת מה - ולרדת בהדרגה - ולהפסיק לעשן כמובן - זה לא מועיל בלשון ההמעטה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים