תיסכולים בתפקוד הזוגי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/05/2005 | 19:19 | מאת: eran

אשתי ואני נשואים כ 4 שנים. אשתי לא חוותה אורגזמה מעולם. מ-ע-ו-ל-ם. אני הייתי הגבר הראשון שלה, והנסיון המיני שלה בכלל (אנחנו דתיים) לצערי, עם כל מה שניסיתי, וניסיתי הרבה, היא לא מגיעה לאורגזמה. יש לה הנאה מהקירבה, תשומת לב וכו' אך זה לא זה. ניסיתי הרבה, היא נהנת אך זה לא מתקרב אפילו לתחושת סיפוק. ניסיתי אוראלי, היא אוהבת שאני מלקק לה את פי הטבעת ומחדיר אצבע, אבל זהו. נחמד לה, לא יותר. הוגינה זה נחמד לה אוראלי אבל מעט. היא לא סובלת בחדירה אבל נראה לי שבשבילה זה סתמי לחלוטין, מכני, רק בשביל לספק אותי. אני לא מוצא את הדגדגן שלה (וראיתי תמונות...) אולי אין לה? ניסיתי אצבעות, לשון וכו' אבל הכל נחמד. לא יותר? מישהו יכול לעזור? להדריך? אם אני לא "מזכיר לה" אנחנו יכולים לא לקיים יחסים שבוע שבועיים... כמו כן היא "לא יודעת מה לעשות כדי לענג אותי" אין לה יצירתיות בתחום למרות שהיא מאוד יצירתית בתחומים אחרים. אולי - אם יהיה למישהו רעיונות טובים אראה לה... אשמח אם תוכלו לסייע בתודה מראש.

05/05/2005 | 08:56 | מאת: ד"ר רן לין

הכל אני שומע שאתה ניסית - אולי היא תנסה לשם שינוי ואולי מזה יהיה לה אורגזמה? אולי אם היא תהיה יותר פעילה - תהיה זו שמלמעלה, תהיה זו שמבצעת את האורלי וכו

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים