החרדה פגעה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/05/2005 | 04:55 | מאת: עינת

אנו זוג אוהבים הנשוי כל אחד לבן זוג אחר.במפגש הראשון בינינו, מפש שאליו נכספנו, לא הצליח בן זוגי להגיע לזיקפה מרוב התרגשות. הוא פנה לרופאו כדי לקבל ויאגרה לקראת המפגש הבא, אך נענה בשלילהבגלל העובדה שלוקח תרופה להפחתת כולסטרול. מה ניתן לעשות כדי למנוע הישנות הבעייה או חלילה הנצחתה? יש לציין שלבד או עם אשתו אין בעייה.

06/05/2005 | 10:15 | מאת: ד"ר רן לין

אין קשר בין התרופה להפחתת כולסטרול - והוא זכאי לתרופה מה שהייתי מציע - זה רק להתייחס לתרופה לא כאל תרופה אלא כאל משהו מדרבן - ולכן מספיק לקחת כדור ולשבור אותו ל - 4

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים