להרוויח כסף קל ומהר...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/05/2005 | 20:19 | מאת: רוית

רעיון גאוני אסור לפספס רגע... אל תיסגרו לפני שתקראו !!! מס' דקות שיכולות להביא הרבה כסף !!! המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא?( אין מלכודת. זה עובד! בדרך כלל אני מתעלמת ממכתבים כאלה, אבל בכל זאת החלטתי להשתתף אמרתי לעצמי למה לא לנסות גם את מזלי.... אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, ונשאיר את חשדותינו בצד, אז בטוח שכל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה, לחשוב שתמיד מרמים אותנו, כמה אנרגיה אפשר לבזבז רק על המחשבה הזאת? במקום לקחת את אותה האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות הנפלאה והפשוטה הזאת. לפני שהסכמתי לקחת חלק ולהיות מעורבת בדבר הזה ששינה את חיי תהיתי... האם זה נכון? וכן, התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד! תוך 7 ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מדי. אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 25$ , בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 1000$ , בסוף השבוע השלישי היו לי יותר 10,000$ , וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ - 42,000$ , וזה עדיין ממשיך להגיע! זה בהחלט היה שווה 6$ (30 ש"ח) ו - 6 בולים!!! לתשומת לבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 6$ (30 ש"ח) ו - 6 בולים!!! אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן 4 הצעדים להצלחה: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שימכם וכתובתכם המדויקת. עכשיו קחו 6 שטרות של 1$ או 6 מטבעות של 5 שקלים ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 שקלים או שטר של 1$ . מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה. שלח את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. גלית רובינשטיין ת.ד. 23348 תל-אביב מיקוד 61231. 2. מלאך רוני רחוב גולדברג 13 תל-אביב מיקוד 65789. 3. אריאלה שלום רחוב מגדל דוד 6/2 ראש העין מיקוד 48075. 4. שריאל קסלסי רחוב הצלף 16 ירושלים מיקוד 96626. 5. עודד פוקס רחוב הנופך 14/48 ירושלים מיקוד 93846. 6. רוית ברזני רחוב וייצמן 18 נהריה מיקוד 22385. צעד 2: הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה, הזיזו את השאר למעלה ( 6 נהייה 5, 5 נהייה 4 וכו`), והוסיפו את שימכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3: ו ושילחו ל-300 קבוצות דיון שונות netscape או ב- internet exploreחפשו אחרי (צ`אט, פורומים, קהילות לוחות ועוד) בכל העולם, יש לפחות 500,000 פורומים שונים. צעד 4: שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל - 300 קבוצות ברשת. אבל זיכרו! ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן! הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שימכם לפי צעד 2. זכרו, שמכם אמור להופיע כשם הממוקם במקום ה- 6. שימרו את המסמך והעבירו "כהודעה חדשה" ב-300 קבוצות דיון. זהו זה! - ברכותיי! כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב. בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל-ידי הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה, התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם. בהצלחה!

03/05/2005 | 11:11 | מאת: השלישי

רעיון גאוני אסור לפספס רגע... אל תיסגרו לפני שתקראו !!! מס' דקות שיכולות להביא הרבה כסף !!! המסמך כתוב בלשון נקבה בשל מקוריותו בלשון נקבה, אך מכוון לשני המינים. מצאתי את מה שאתם הולכים לקרוא במהלך אחד משיטוטי ברשת, ובדיוק כמוכם עכשיו, נתקלתי במאמר הזה במקרה. המאמר מספר על זה שאנו יכולים להרוויח כסף, הרבה כסף, בתוך שבועות קצרים, ועם השקעה בסיסית של רק 6$ או 30 ש"ח + 6 בולים. המחשבה הראשונה שלי הייתה שזו הונאה, אמרתי לעצמי, "כן, בטח..." הייתי סקפטית, אבל כמו רובנו הייתי גם סקרנית והמשכתי לקרוא. היה כתוב שם, שאם אשלח 1$ או 5 ש"ח לכל אחד מ 6 השמות והכתובות שהיו רשומים במאמר, אוכל לעשות אלפי דולרים בזמן מאד קצר. בנוסף צריך להוסיף את השם ואת הכתובת שלך כמספר 6 בתחתית הרשימה ולשלוח ל300 קבוצות דיון( ברשת ) יש בערך 500,000 וזה פותח אפשרות לשוק די גדול, לא?( אין מלכודת. זה עובד! בדרך כלל אני מתעלמת ממכתבים כאלה, אבל בכל זאת החלטתי להשתתף אמרתי לעצמי למה לא לנסות גם את מזלי.... אם מכתב זה ימשיך כפי שהוא אמור להמשיך, ונשאיר את חשדותינו בצד, אז בטוח שכל אחד מאיתנו ירוויח. כמה אבסורדי זה, לחשוב שתמיד מרמים אותנו, כמה אנרגיה אפשר לבזבז רק על המחשבה הזאת? במקום לקחת את אותה האנרגיה ולהשקיע אותה בהזדמנות הנפלאה והפשוטה הזאת. לפני שהסכמתי לקחת חלק ולהיות מעורבת בדבר הזה ששינה את חיי תהיתי... האם זה נכון? וכן, התשובה היא כן! זה נכון וזה עובד! תוך 7 ימים התחלתי לקבל מזומן בדואר. הייתי בשוק! הנחתי שזה יגמר בקרוב ולא חשבתי על זה יותר מדי. אבל המזומן המשיך להגיע! בשבוע הראשון עשיתי 25$ , בסוף השבוע השני עשיתי סכום של 1000$ , בסוף השבוע השלישי היו לי יותר 10,000$ , וזה עדיין גדל! עכשיו זה השבוע הרביעי, עשיתי סכום של יותר מ - 42,000$ , וזה עדיין ממשיך להגיע! זה בהחלט היה שווה 6$ (30 ש"ח) ו - 6 בולים!!! לתשומת לבכם! עקבו אחרי ההוראות הפשוטות ותראו איך הכסף מגיע! זה קל, זה חוקי וההשקעה שלכם היא רק 6$ (30 ש"ח) ו - 6 בולים!!! אם כל ההוראות הבאות ייעשו בתשומת לב אתם תניבו דיבידנד בלתי רגיל. התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות וההשתתפות של האנשים שקוראים אותה. אנא מכם, המשיכו את ההצלחה שלה ועזרו לכל אחד מאיתנו לעזור אחד לשני. להלן 4 הצעדים להצלחה: צעד 1: קחו 6 חתיכות נייר נפרדות (עדיף כהות כדי למנוע אפשרות גניבה דרך הדואר), וכתבו את המשפט שלהלן על כל חתיכת נייר: "בבקשה תכניס אותי לרשימת הדיוור שלך", כתבו את שימכם וכתובתכם המדויקת. עכשיו קחו 6 שטרות של 1$ או 6 מטבעות של 5 שקלים ותכניסו 1 בתוך כל חתיכת נייר, כך שהכסף לא ייראה דרך המעטפה. שימו כל מטבע או שטר עטוף בפתק במעטפה נפרדת וסגרו אותן. עכשיו צריכים להיות לכם 6 מעטפות סגורות, בכל אחת יש פתק שעליו כתוב המשפט הנ"ל, השם שלכם והכתובת, ומטבע של 5 שקלים או שטר של 1$ . מה שאתם עושים הוא ליצור שירות. אתם מבקשים שירות לגיטימי שהוא להיכלל ברשימות הדיוור של האדם אליו אתם מפנים את הבקשה ואתם משלמים על זה. שלח את 6 המעטפות לכתובות הבאות: 1. דראט אדי עמוס דניאלי 33 רחובות מיקוד 76425 2. משולם גו'ד רח' דב קליין 7 רחובות מיקוד 76 3. דראט אבי רחוב דב קליין 7 רחובות . 4. דראט צילי דרך ירושליים 16/27 רחובות 5. עודד פוקס רחוב הנופך 14/48 ירושלים מיקוד 93846. 6. רוית ברזני רחוב וייצמן 18 נהריה מיקוד 22385. צעד 2: הוציאו את השם הראשון מהרשימה למעלה, הזיזו את השאר למעלה ( 6 נהייה 5, 5 נהייה 4 וכו`), והוסיפו את שימכם כמספר 6 ברשימה. צעד 3: ו ושילחו ל-300 קבוצות דיון שונות netscape או ב- internet exploreחפשו אחרי (צ`אט, פורומים, קהילות לוחות ועוד) בכל העולם, יש לפחות 500,000 פורומים שונים. צעד 4: שנו מה שאתם צריכים, אבל נסו לשמור על המאמר קרוב ככל האפשר למקור. שילחו את המאמר שלכם לפחות ל - 300 קבוצות ברשת. אבל זיכרו! ככל שאתם שולחים יותר, תקבלו יותר מזומן! הסבר לשליחת המאמר לקבוצות ברשת: לכו למסמך המאמר ששמרתם בזיכרון המחשב והוסיפו את שימכם לפי צעד 2. זכרו, שמכם אמור להופיע כשם הממוקם במקום ה- 6. שימרו את המסמך והעבירו "כהודעה חדשה" ב-300 קבוצות דיון. זהו זה! - ברכותיי! כל מה שאתם צריכים לעשות, זה לעבור מקבוצה לקבוצה ולשלוח שוב. בבקשה זכרו! התוכנית הזו נשארת מצליחה בגלל הכנות והאינטגרציה של המשתתפים, ועל-ידי הזהירות ותשומת הלב במילוי ההוראות. הסתכלו על זה כך: אם אתם אנשים של אינטגרציה, התוכנית תמשיך, והכסף שכה הרבה אנשים קיבלו, יעבור גם דרככם.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים