לא עומד..מה עושים?!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

12/09/2003 | 02:30 | מאת: אור

היה לי קטע עם מישהו.... שתינו הרבה, התחלנו בעניינינו, ולא עמד לו... כתוצאה ממה זה יכול להיגרם??..... ועוד אני רוצה להוסיף, שהבחור בן 24, האם זה כתוצאה מהשתיה, או אולי זו בעיה אחרת?..... אשמח אם תשיבו לשאלתי...

12/09/2003 | 10:35 | מאת: ד"ר רן לין

כמעט ב1000% רק עניין השתיה והעייפות לא נורא בכלל ואני משוכנע שבזמן שאתה קורא את הדברים כבר ראית שאני צודק- באוננות או בקיום יחסים

12/09/2003 | 13:12 | מאת: אור

תודה רבה לך דר רן לין. אני מקווה שאתה צודק, כי הוא נכנס לדיכאונות מזה...

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים