לתשומת לבך...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2005 | 12:24 | מאת: מסקנה ישירה

אני בהחלט מסכים שגם זה כמובן אסור מכל וכל...גם בציבור הזה יש מה לתקן כמובן. לצערי המודעות של איסור ההסתכלות באיברי אותו המין נמוכה ברוב המגזרים וחבל באמת.

28/04/2005 | 14:14 | מאת: ד"ר רן לין

בואת יש נושאים יותר חשובים כמו אהבת הבריות ושנאת חינם להתעסק בהם ולעודד אותם מאשר להתעסק עם מישהו שרוצה להתענין באברי מין של מישהו אחר

28/04/2005 | 14:19 | מאת: מסקנה ישירה

עקשן אתה ידיד יקר....הכל חשוב !! גם שינאת חינם, אהבת הבריות ואחדות האומה !! אבל פורום זה נודע בנושא אחר כידוע לשנינו :) בסה"כ ציינתי את דעת התורה בנושא חלק מהבעיות המועלות כאן כי הקשר נראה חזק ביותר .

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים