צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/04/2005 | 11:04 | מאת: צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

אני אוהבת אדם מדהים בכל רמ"ח איבריו ,אך יש לי בעיה עם אחד האיברים... אנחנו ביחד שנה,אוהבים והחברים הכי טובים האחד של השני ,אולי הבעיה שאעלה כאן תראה לחלק מכם חסרת חשיבות אבל לי הענין מפריע.. הענין הוא שבמיטה הוא מדהים ,מפנק מענג,מחזיק מעמד שעות על שעות ופה בעצם הבעיה...מעולם לא זכיתי לראות אותו גומר...אפילו לא אחרי שעה וחצי אני חושבת שזה ענין של שפיכה מאוחרת אבל אצלו היא מאוד מאוד מאוד מאוחרת ואף פעם לא בנוכחותי חשבתי שזה ענין של תנוחות,גיוון, מגע,משיכה אבל בדקתי את כל הזויות האלו והגורם הוא לא קשור לזה,הוא הודה בפניי שגם עם חברתו לשעבר זה היה כך האם לוותר על החלום שלי לזכות לראות אותו גומר או להמשיך להילחם בתופעה ?וכיצד ניתן לגרום לשינוי? אשמח לקבל תשובות כנות ,ישירות ומנוסות

28/04/2005 | 11:41 | מאת: ד"ר רן לין

יש לי ידידה. אבא שלה היה מאוד זקן. יום אחד היא באה לבקר אותו. האמא הזקנה פותחת את הדלת והיא רואה שפניה אינם כתמול שלשום. היא נכנסה הבייתה ורואה את האבא והוא עושה לה סימנים להיכנס איליו לחדר. רומז על האמא ועושה שששששששש.. היא נכנסת איליו לחדר והוא אומר לה: תשמעי - פלשו אלי הבייתה. האשה הזו - אני לא מכיר אותה. מה עושים? והיא שואלת - על איזה אישה אתה מדבר? והוא אומר - נו זו שפתחה לך את הדלת . פתאום היא בבית - ואני אל יודע מה לעשות. חשבה ידידתי מעט ושאלה אותו - תגיד - היא מבשלת לך? הוא עונה לה - כן - דווקא האוכל טעים היא מכבסת? כן אין לי תלונות מנקה את הבית? כן דווקא כן נו, אז מה איכפת לך - תחזיק אותה, ענתה לו הידידה שלי. אז - נראה לי שזה התשובה שלי גם

29/04/2005 | 18:36 | מאת: לא עולה יותר לקומה 4

לא מתאים לך או שכן... היית חייבת אה ?

01/05/2005 | 22:11 | מאת: צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

ממש לא הבנתי מה ניסית לכתוב,אני מנסה להאמין שרצית לנסות לעזור במשהו אחרת לא היית מגיב..נכון?

01/05/2005 | 06:57 | מאת: ד"ר רן לין

01/05/2005 | 22:12 | מאת: צעד קטן לכם וצעד גדול בשבילי

על מה בדיוק התגובה הזאת? לא ממש הבנתי בין השורות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים