בגלל אתרי הסקס???

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

27/04/2005 | 21:28 | מאת: שון

אני בן 25 וסובל כבר מספר שנים מבעיות בתפקוד המיני, כגון זיקפה חלשה שנעלמת לחלוטין מיד לאחר החדירה. אני חושב שהבעיה החמירה מאוד מאז שהתחלתי לגלוש באתרי סקס (תוך כדי סיפוק עצמי). האם יש קשר בין הדברים? וכיצד אני יכול לצמצם את זמן הגלישה שלי באותם אתרים.

28/04/2005 | 11:46 | מאת: ד"ר רן לין

לצמצם את הזמן הגלישה שלך זה קל - תבקש מבזק לנתק אותך מהאינטרנט האם מזה יש לך הפרעה בתפקוד המיני? למה אתה קורא הפרעה בדיוק? זה עוד לא הצלחתי להבין

28/04/2005 | 14:25 | מאת: שון

הכוונה שלי היתה שאני סובל מחוסר חשק מיני ומזקפה חלשה שנעלמת מיד עם החדירה. השאלה היא האם גלישה יומית באתרי הסקס יכולה להיות הסיבה לכך. אגב כל גלישה באותם אתרים מסתיימת בסיפוק עצמי

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים