בלי קונדום או עם קונדום?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2005 | 13:16 | מאת: טלי

אני וחבר שלי מקיימים יחסים כמה חודשים עם קונדום ועכשיו התחלתי לקחת גלולות א\ רציתי לדעת אם אנחנו יכולים להישתמש בלי קונדום או שרצוי קודם להיבדק ולראות שאין מחלות??

26/04/2005 | 14:37 | מאת: רוני - עמית לפורום

היי טלי חודש ראשון כדאי להעביר עם קונדום ליתר ביטחון אחרי שתווכחי שהמחזור תקין 28 יום ואם את בטוחה שחברך מקיים יחסים רק עימך תוכלי לעשות ללא בכל מקרה טוב לעשות בדיקות כדי לדעת עם מי את מבלה במיטה ...

28/04/2005 | 14:17 | מאת: ד"ר רן לין

מבחינת מניעת הריון את בסדר - עכשיו את צריכה לדאוג למניעת מחלות - וראי את התשובה שעמיתי כתב/ה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים