האם יתכן ....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2005 | 11:57 | מאת: אחד

שבצעתי נזק בלתי הפיך לפין ע"י אוננות (אולי אף מוגזמת ) וצפיה בתכנים שונים ? כבר שבוע שאין לי זיקפה בכלל בשום מצב ולא משנה מה אני עושה...חוץ מזה , נכרת תחושת זרם מוזרה באיבר...נראה כאילו הוא מת......אנא עזרתם - זה לא נעים.................

28/04/2005 | 14:19 | מאת: ד"ר רן לין

ממש לא ומה שנראה לי שדווקא משום שלא עניתי לך מייד - בינתיים זה הבריא לחלוטין האם אני צודק?

28/04/2005 | 15:05 | מאת: אחד

זה לא הבריא לחלוטין . אבל תדירות הרגשת הזרם הולכת ופוחתת וקמתי מהשינה עם זיקפה פעמיים - דבר שבהחלט נתן לי אויר לנשימה...בזמן הזיקפה הבחנתי באדמומיות מתחת לאיבר - אני מניח כעת שהאיבר פשוט מנסה להתרפא משפשוף וריפוי כזה יכול להתבצע רק בזמן הרפיה ולכן הגוף מונע את הזיקפה ע"מ שהמקום יתרפא...אגב , הזרם מורגש ממש בקצה העליון של האיבר...לא מאחל הרגשה כזאת לשונאים שלי - איזה פחד !!!! :( האם אני צודק בהנחתי ? או שכדאי לגשת לבדיקה יותר רצינית....

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים