בהמשך לתשובה שכתבת לי בעניין הזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/04/2005 | 00:48 | מאת: בן 29

אני מצטט את תשובתך "קודם כל נראה לי שאתה נורמלי לחלוטין אלא נכנסת למעגל סגור של חרדה - ועכשיו אתה תצטרך לצאת ממנו תעשה בדיקות הורמונליות - כדי לשלול בעייה - בעיקר בדיקות דם לפרולקטין וטסטוסטרון אחר כך תעשה בדיקה של זקפה בשינה - על ידי מכשיר הנקרא ריג'יסק'ן - והבדיקה הזו תשלול או תאשר בעייה אורגנית מזה נתקדם " אז שאלתי היא כיצד אני עושה זאת ? מה ? אני פשוט ניגש לרופא משפחה ומבקש בדיקת טוסטסטרון ופלרוקטין? ואיך אני מקבל את המכשיר הזה? פרטי דרך הקופה? (אני בכללית ויש לי מושלם)

29/04/2005 | 11:27 | מאת: ד"ר רן לין

את כל הבדיקות אתה מקבל דרך האורולוג שלך בקופת החולים שבודאי ישמח לעזור לך

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים