תיאום ציפיות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/04/2005 | 23:49 | מאת: הדס

אנו בשנות ה-30 לחיינו ונשואים למעלה מ-5 ש/נים עם ילדה אחת. הסקס היה נחמד עד כה ותדירות יחסי המין הלכה ופחתה לאחר לידת בתנו הקטנה. כיום אנו ניצבים בפני קונפליקט. שנינו איננו יוזמים או מציעים. אם הוא מציע אז הוא מצפה שאני אמשיך ובכלל מצפה שאני אזום ואוביל את האקט ואילו אני (בדיעה שובניסטית מעט) מצפה שהוא ימשוך במושכות ויוביל הכל. גם ככה הליבידו שלי בקרקעית אז איך הוא מצפה שאני אפתה אותו ואפנק אותו אם הוא רק מציע לי להכנס איתו למיטה?.... אני זקוקה לקצת "חימום" והוא חושב שאני לא יודעת לתת? מה עושים? איך יוצאים מהפלונטר?....

29/04/2005 | 11:30 | מאת: ד"ר רן לין

כל כך מוכר וכל כך בנאלי תעשו משאל בין מליארד הורים ותגיעו לתוצאות מדהימות שיאששו את התוצאות שלכם שמן וסבלנות - וסבתא טובה שתיקח את הילדים לחופש ותתן לכם מנוחה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים