בעיה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/04/2005 | 13:16 | מאת: אנה

חבר שלי בן 25 .בזמן קיום יחסים אין לו זיקפה מלאה. וגם אם יש - אז זה לשניות וישר יורדת. היינו רוצים לבדוק מה הבעיה. האם זה פיזיולוגי או נפשי, רגשי. לאן אפשר לפנות עם הבעיה? לאיזה רופא?

25/04/2005 | 22:34 | מאת: יאיר

שלום אנה ניתן לטפל בבעיה באמצעות הומאופתיה. הסיבות לבעיה הן מן הסתם משולבות: נפשיות, פזיולוגיות ומנטליות. תרופה הומאופתית מיועדת לטיפול במכלול הזה, אין לה תופעות לוואי בלתי רצויות והיא מעלה את איכות החיים הכללית של המטופל. כל טיפול מקומי בבעיה עלול לרום לסיבוכים בטווח הארוך. כך או כך הוא אינו יכול לרפא את חברך. בברכה, יאיר- הומאופת

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים