יחסי מין בפעם הראשונה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/04/2005 | 22:12 | מאת: שירה

שלום, קיימתי יחסי מין בפעם הראשונה- כאב לי. לאחר שלושה ימים, כאשר המקום נרגע והדימום הפסיק קיימתי שוב, הפעם ממש כאב לי, הרבה יותר מאשר בפעם הראשונה, אך לא ירד לי דם (מלבד כמה טיפות אח"כ). האם זה נורמלי שהפעם השניה תכאב הרבה יותר? כרגע המקום לא כואב, רק שורף כשאני מתקלחת ושוטפת בסבון. האם לחכות עוד לפני הפעם השלישית כדי שהמקום יתרפא? ואם כן כמה זמן?

25/04/2005 | 08:31 | מאת: ד"ר רן לין

בכל מקרה הייתי מציע שגניקולוג יבדוק אותך נראה לי שהבעייה היא קטנה - ולאחר הבראה כל מה שהחבר צריך זה רוך חום ואיטיות - כי יתכן שישנה בעיית הפרשי גודל ביניכם

25/04/2005 | 14:19 | מאת: שירה

כמה זמן היית ממליץ להמתין? (המקום לא כואב לי) תודה על העזרה, שירה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים