טיפול בשפיכה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/04/2005 | 12:07 | מאת: אנונימי

שלום לרופא, אני סובל משפיכה מוקדמת(בן 30+), לפעמים שניות אחרי חדירה עד מספר דקות בודדות, השורה התחתונה - לא מצליח לשלוט וההנאה נפגמת (כולל חרדת ביצוע). איך מתחילים לטפל ? סקסולוג/אורולוג. האם כדאי פרטי? האם דרך קופ"ח (כללית) ? איך יודעים מי טוב ? האם צריך הפניה ?ניסיתי מעט את ההשהיה באוננות בלי הצלחה מרובה. תודה.

23/04/2005 | 11:22 | מאת: חיים

שלום לרופא, אני סובל משפיכה מוקדמת(בן 30+), לפעמים שניות אחרי חדירה עד מספר דקות בודדות, השורה התחתונה - לא מצליח לשלוט וההנאה נפגמת (כולל חרדת ביצוע). איך מתחילים לטפל ? סקסולוג/אורולוג. האם כדאי פרטי? האם דרך קופ"ח (כללית) ? איך יודעים מי טוב ? האם צריך הפניה ?ניסיתי מעט את ההשהיה באוננות בלי הצלחה מרובה. תודה.

23/04/2005 | 11:46 | מאת: עופר

שלום ד"ר רן לין אני סובל מישפיכה מוקדמת די מהירה.ניסיתי טיפול עצמי ע"י הספר פז"ם ולא הולך כל כך טוב .נורא קשה לי אני רק מריח את אישתי גבר יש לי זיקפה ובנסיונת של שליטה בשפיכה ע"י הספר אני גומר מהר בטיפול לבד המצב יותר טוב. מה עלי לעשות ואיך להשיך לטפל .אני חושש שמצב זה יגיע לגרושין. נואש לעזרה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים