חבר איטי...

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/04/2005 | 12:51 | מאת: דנה

שלום, יש לי חבר נפלא במיטה ותמיד דואג שאני אהנה לפניו,אולם יש לי שאלה- לוקח לו במקרה הטוב 40 דקות לגמור ובמקרה הרע שעה - כיוון שהוא הבחור הראשון שאיתו שכבתי רציתי לדעת האם זה הגיוני או שיש לו בעיה (למשל חוסר משיכה כלפי). עלי לציין שאני בחורה מאוד מושכת לדעת רוב הגברים . אשמח אם תענה לי בהקדם כיוון שהנני רוצה לגרום לחבר שלי להנות כמו שאני נהנית איתו. תודה דנה

25/04/2005 | 08:53 | מאת: דר רן לין

תמשיכי לנסות למצוא את נקודות הגירוי שלו אבל בעיקרון אני מבין שהוא נהנה מזה שאת גומרת ואפילו יותלר מפעם אחת לפני שהוא מגיע לשיא - אז מה רע בכך?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים