שפיכה בעת לינה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

19/04/2005 | 11:02 | מאת: גיל

אני מתעורר בשנה האחרונה לאחר ששפכתי ,אינני יודע מה מוביל לכך האם אפשר להצביע על דברים שמובילים לכך . מגופי והכרותי עם עצמי שמתי לב , שהדבר קורה לאחר שאני הולך לישון מאוחר ולרוב לאחר שאכלתי, כמ כןן ייתכן שמחשבות אירוטיות קשורות לזה אינני יודע להצביע אבל נראה לי שיש קשר כלשהוא. . אני מעוניין למנוע בכל מחיר את המצב הנ"ל, שלא נעים לי כלל וכלל, אני קם בבקרים כאלה סחוט פיזית ומבולבל, מה לעשת איך? תודה מצפה בקוצר רוח לתשובתך.

19/04/2005 | 23:59 | מאת: יאיר

גיל שלום, יש טיפול הומאופתי יעיל לבעייתך. בברכה, יאיר.

23/04/2005 | 11:19 | מאת: יטומ

שלום ד"ר!! אנוכי בן 40 ורציתי לדעת מהם הגורמים לשינוי הכמות ואיכות הזרע בזמן השפיכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים