חרדת ביצוע

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2005 | 19:53 | מאת: גגג

שלום . אני בן 40 לאחרונה בלחץ אישי רב .סובל ממעט חרדות ומצב אישי ירוד . מזה כשנה אני בלחץ תוך כדי קיום יחסי מין עובדה שפגעה בעוצמת הזקפה. בשבועיים האחרונים ברגע שאשתי ואני נכנסים למיטה .אני לא מצליח עקב לחץ רב . אין לי בעיה באוננות ואני עושה זאת המון .ולעיתים יש לי זקפת בוקר קשה אני מזהה זאת כחרדת ביצוע . מה עושים והאם ויאגרה תעזור ובאיזה מינון?? תודה

19/04/2005 | 09:22 | מאת: יאיר

גגג שלום אני שונא להתפרץ לשיחות של אחרים, אך כדאי שתדע שיש פיתרון לבעייתך: טיפול הומאופתי מקצועי! בברכה, יאיר.

19/04/2005 | 19:55 | מאת: גגג

יאיר שלום . פרט בבקשה . האם אתה עוסק בתחום או נעזרת ואתה ממליץ מנסיונך? בברכה גגג

19/04/2005 | 19:55 | מאת: גגג

יאיר שלום . פרט בבקשה . האם אתה עוסק בתחום או נעזרת ואתה ממליץ מנסיונך? בברכה גגג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים