שאלה לרופא

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

18/04/2005 | 15:18 | מאת: ליאורה

שלום. כתבתי לך למטה. ואני עונה לך. לחברי בן העשרים פלוס יש בעיות זיקפה. עשינו את כל הבדיקות שיש, אולטראסונד, זריקות, בדיקה לילית וכדומה. התשובות מצויינות. אין בעיה פיזית. ( הבעיה היא שיש לו בעיות זיקפה, פעם יש ופעם אין. הוא מתנגד ללכת לטיפול, הוא מתבייש נורא, ואני ממש רוצה לעזור לו. ניסינו מגע ללא חדירה לתקופת מה - אותן תוצאות, פעם יש זיקפה ופעם אין זיקפה. אין שינוי. בנוסף, בעבר הוא לקח כדורים של ויאגרה ולויטרה זה לא השפיע עליו. הוא אדם בריא וצעיר ואינו סובל משום מחלה. מה אנחנו יכולים לעשות? ואיך קוראים לדבר הזה? ממש מיואשים וזקוקים לעזרה

21/04/2005 | 09:23 | מאת: ד"ר רן לין

הואיגרה כמעט ולא תשפיע - אם אין לו גירוי מיני באותה עת - וכנראה שזו הבעייה צריך למצוא מה מגרה אותו - ועל זה ללכת - אפילו אם זה משונה לכאורה בעיניך?- כי אין דבר כזה משונה

21/04/2005 | 12:33 | מאת: ליאורה

זה מה שאתה אומר בעצם?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים