שפיחה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

17/04/2005 | 11:21 | מאת: יוסי

שלום אני בן 28 וסובל בשנים האחרונות משפיכה מוקדמת (לאחר דקה בערך) .לפני שאני מתחיל אני נותן לאשתי לגמור ורק לאחר מכן בגלל בעיה זאת אני מתחיל (וגומר מהר) דבר שמאוד מתסכל אותי . ראיתי באתר שממליצים על תרופות הם תוכלו לציין על איזה תרופות מדובר ,האם ויאגרה קשור לבעיה כזאת או רק לבעיה של זקפה. תודה

17/04/2005 | 13:20 | מאת: ד"ר רן לין

הואידרה היא אחת מהתרופות שמשלבים אותלם בהלחלה - אבל רק בחלקי הכדור - כי הבעייה כאן היא לא הפרעה בזקפה. לכן מספיק חלקי כדור רבע למשל מ - 50 מג בתוספת - של כדור הנקר4א סרוקסט - שניתן מידי יום למשך מספר שבועות ואחר כך יורדים בהדרגה

19/04/2005 | 09:32 | מאת: יאיר

בכל פעם שאני קורא המלצות שכאלה אני מצטער מחדש. יש דרך לרפא את הבחור ולא רק לרמות את הגוף שלו באמצעות ויאגרה, סרוקסט וכו'. המרשם הרוטיני של נוגדי דיכאון וכו', ללא התייחסות כוללת למצבו, תכונותיו ומאפייניו המיוחדים אינו טוב בהרבה מטיפול מכני במוסך. אין לי עניין להתנצח, אך מישהו חייב להגיד את זה. ניתן לרפא את הבעיה המקומית תוך שיפור ברמת האנרגיה הכללית של החולה! בהצלחה יאיר- הומאופת.

16/03/2006 | 10:45 | מאת: תומר !

שלום למומחים אני בחור בן31 כל חיי הייתי טוב בכל הקשור לסקס אהבה ובעיקר במיטה ,הייתי מחזיק מעמד הרבה זמן שילוב של משחק מקדים עם חדירות מהירות ואיטיות ובת זוגי הייתה מגיעה עד כדי כך לגמירות אורגזמות בלי שום בעיה לאחר חמש שנים הקשר ניגמר ואחרי שנה הקרתי את חברתי החדשה כיום כברחמישהחודשים פלוס, שלושה חודשים מזה לא קיימנו יחסי מין ואם לציין ליתר דיוק שנה לא קיימתי יחסי מין עם אף אחד אולי מזמוזים פה ושם אבל לא סקס מלאה..בכל אופן שלושה חודשים מתוך חמישה חודשים יתחלנו לקיים יחסי מין חודש רביעי ללא גלולות אז ניסנו עם קונדום אחרי המתנה ארוכה..לא נהנו שנינו עם קונדום ובחודש החמישי הנל "(מרץ) אני גומר מהר מאוד שאני לא רגיל לכזה דבר ושאני מודע לעצמי שאני טוב ופתאום רק מכניס וכבר גומר אבל לא מגיע להנה שהיתה לי עם כל חברותי איתם יותר זמן ועם החברה היום אני מאכזב את עצמי ואת חברתי המקסימה. השאלה הנישאלת משהו יכול לומר לי למה זה קורה לי ?ואם זה קשור לעניין שאני מוטרד קצת היום ללא עבודה?ומה עושים ? אני וחברתי דיברנו על זה לראות מה הבעיה פה האם זה אצלי או גם אצלה?(לא אוהב כדורים כי אני יודע שאין לי צורך בזה פשוט משהו קורה פה מה קורה פה? תודה לכל העונה על שאלתי המטרידה והארוכה....

10/04/2006 | 23:27 | מאת: gili

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים