בעיה!

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

05/04/2005 | 02:27 | מאת: אבי

אני בן 22 עם מעט מאוד ניסיון מיני. שכבתי עם בחורות 3 פעמים וגם זה עם קונדום. הבעיה היא שאני גומר מהר, עוד לפני שמגיעים לחדירה עצמה. מה הם דרכי הטיפול בשפיכה מהירה? האם אני צריך סקסולוג או אורולוג? האם יש מספר טלפון בו אפשר לשאול שאלות בנושא?

07/04/2005 | 08:06 | מאת: ד"ר רן לין

קודם כל אתה תמיד מוזמן לבוא אלינו למרפאה ולדבר ולברר כל מה שאתה רוצה שנית הטיפול הוא התנהגותי והתרופתי - ויש טיפול בעיקרון שמשיג תוצאות טובות וב60% מהמקרים אפילו טובות מאוד ככה שאל תדאג

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים