עד איזה גיל

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

04/04/2005 | 23:28 | מאת: אלמוני

שלום לין אני בן 35 ואוהב לאונן כמעט כל יום זה לפעמים מפריע לי בגלל שאם אני מאונן אז אין לי חשק מיני אחר כך לאותו יום או יומיים וככה אני לא מתחיל אם בחורות זאת בעיה אחת אבל השאלה יותר חשובה היא עד איזה גיל אפשר לאונן בתדירות של יום יום או יומיים האם זה טוב הן מבחינת הגוף האם יש נזקים מיוחדים שיכולים להיווצר בהמשך . או שפשוט להמשיך ולהנות

05/04/2005 | 09:36 | מאת: מאלמוני לאלמוני

שלום רב. אצלי קיימת אותה "בעיה". גם אני מאונן בתדירות של כל יום או יומיים. העניין הוא שזה בא לפעמים במקום החיזור אחר בחורות. מכיוון שיש לנו בעיה להתחיל עם בחורות אנו מעברים זאת לאפיקים אחרים. אני מאוד מיזדהה עם ההרגשה שלך אבל זה כנראה מבנה של אישיות. אני בישן וחסר ביטחון ולכן קשה לי להתחיל עם בחורות. יחד עם זאת יש לי יצר מיני מפותח מאוד וכך שהוא מנותב לאוננות. אחד היתרונות שכאשר אני עם בחורה אין אצלי מצב של שפיכה מוקדמת. אני יכול לעצור בעדי עד כמה שארצה וזה עקב "האימון" הרב שיש לי באוננות. אז אסכם: החסרונות: 1. קשה להתחיל עם בחורות (אבל זה לא בגלל האוננות אלא בגלל האופי שלי). 2. רגשי האשם שהאוננות יוצרת. היתרונות: 1. אני יכול לעצור בעד השפיכה כמעט עד כמה שארצה. 2. אני יכול להנות בדיוק מתי שמתאים לי וכמה שאני רוצה. אז זהו אין לכך השפעה רפואית ואדם יכול לאנון עד סוף ימיו (אם כי התדירות והחשק הולך ויורד). דרך אגב אני בן 60. ביי

07/04/2005 | 08:08 | מאת: ד"ר רן לין

נזקים בטח שלא - אני מעריך שאם אתה מאונן יום יום אתה אוהב את זה וזה בסדר גמור ברגע שתאהב יותר קיום יחסים ותמצא סקס שהוא מגרה אותך יותר - בודאי שתפסיק לאונן כרגע בתחרות בין היד שלך לסקס - היד מנצחת. קורה

07/04/2005 | 17:17 | מאת: אלמוני

שלום גם עבודת יד זה נחשב סקס בעיני עוד דבר בעידן של היום אם כל המחלות כמו אידס אז נורא נורא קשה לי לשכב אם בחורה והמודעות למחה זו אולי הורידה ממני כ50% מחשק להתחיל אם בחורות

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים