האם עישון משפיע על זיקפה ?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/04/2005 | 21:24 | מאת: דני

שלום אני בן 32 מעשן באופן קבוע במשך 10 שנים סיגריות לאחרונה יש לי בעייה בזיקפה (אגב כשאני מאונן אין לי שום בעייה) האם יש זה קשור לסיגריות ?

03/04/2005 | 07:39 | מאת: ד"ר רן לין

סביר יותר על פי התיאור שהבעייה היא פסיכוגנית ולא אורגנית - למרות שיכול להיות שישנה ]פגיעה של שורשי העצבים - וזה כן יכול להיגרם מהעישון - ניתן לבדיקה בעזרת בדיקה הנקראת נוירופיסיומטריה

05/04/2005 | 15:02 | מאת: חן ינוביץ

העישון משפיע על כושר המין כלומר הוא יכול לעשות בעיות בכושר המיני שלך...וגם בזיקפה.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים