אני שואל שוב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/04/2005 | 14:02 | מאת: מאיר

גדלה לי מין גולה או פטרייה כזו באשכים. כמו פצע כזה אבל בלי מוגלה. פשוט נפיחות. אני לא יודע איך להסביר. מה זה יכול להיות? אנא תשובה מהירה

03/04/2005 | 07:44 | מאת: ד"ר רן לין

זו לא נשמעת לי בעייה חמורה בכלל - אבל בהחלט משהו שכדאי לבדוק אותו - נשמע כמו פצע של בלוטת חלב מזוהמת - לא משהו

03/04/2005 | 07:48 | מאת: מאיר

אותה ויצא נוזל. אבל איך זה יכול לקרות? למה? מה הסיבות? אני בחור נקי בד"כ כולל מקלחות. אחרי שפוצצתי אותה האיזור נרגע. אני מתעצל ללכת לקופ"ח וכל התור הזה... מה הסיבה ד"ר לזיהום הזה? תודה. מאיר.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים