האם זה זמני?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

02/04/2005 | 07:25 | מאת: אגמון

היי , אני והחבר שלי ביחד 3,5 שנים ועוד כמה חודשים יש חתונה. עברנו תקופות קשות, משברים, פרידה - האהבה ניצחה. לפני כמה חודשים הוא קיבל תפקיד חדש בעבודה, בעצם קידום מאוד משמעותי והוא כרגע מנהל מחלקה בחברת היי-טק. לתפקיד הקודם שלו עדיין לא גייסו בן-אדם חדש כך שהוא בעצם מתפקד כעובד מחלקה וגם כמנהל. כמובן שזה כרוך בהרבה שעות עבודה, לחץ בעבודה והמון אחריות. הבעיה היא שזה פוגע בזוגיות שלנו. ובעיקר ביחסי מין. ז"א שבחיי יום-יום אין שינוי, יש הבנה ואינטראקציה. אבל במיטה אין לו כוח והוא תמיד מאוד עייף. מאוד קשה לי להרגיש דחויה. ניסיתי לדבר איתו על זה - הוא אמר שישטדל לשפר את המצב. הגעתי למסכנה שעדיף שלא נלך לישון ביחד אלא הוא ילך לישון ואני אחריו כשהוא ירדם או הפוך. וזה על מנת למנוע תסכול שלי מהדחיה וקרירות. מה את מציע לעשות? זה סימן שיש משהו פגום בזוגיות או שזה טבעי הריחוק הזה? תודה, אגמון

03/04/2005 | 07:47 | מאת: ד"ר רן לין

כל כך ברור וכל כך טבעי - ואפילו בנאלי ומוכר אצל כל כך אלפי זוגות שאפתניים בעולם שלנו. זה התשלום שמשלמים עבור הוילה והפלאפונים והמצלמה הדיגיטלית ועוד ועוד. אבל מה - יש גם חופשות שכדאי לנצל אותם - ולהיות מנותקים ולעשות את כל הכיף שבעולם. כדאי רק להסביר לו - שאחר כך שיהיה לו צנטור לב בגיל 50 או 60 הוא יצטער שהוא לא ניצל את הרגעים האלה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים