תופעות לוואי מכדורים?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

01/04/2005 | 13:13 | מאת: אלי

אני בן 25 אם זקפה לא הכי חזקה ורציתי לדעת אם אכך ויאגרה או סיאליס......... האם יכל להיות מצב לתופעת לוואי של זקפה תמידית או לזקפה בזמן ממושך מדי? האם זה קרה למטופלים כמוני שיש זקפה אבל לא ממש? בבקשה טענו לי נקודתית על השאלה וכמובן שאלך לרופא.

02/04/2005 | 16:11 | מאת: אבי

אלי שלום גם ויאגרה .וסיאליס הם כדורי סיוע נפלאים .כמובן שישנם תופעות לואי .אך לא מה שציינת תהנה

03/04/2005 | 07:53 | מאת: ד"ר רן לין

חושב שמצב שלך לא מצריך סיאליס או ויאגרה בכמויות המומלצות על ידי החברה אלא דווקא חלקי כדור - נניח ויאגרה של 50 מג - לשבור ל4-5 חתיכות 20-30 דקות לפני קיום המגע המיני - יספיק לך לחלוטין - וייתכן שלאחר מספר פעמים כבר לא תצטרך את זה בכלל

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים