ויאגרה או לויטרה?

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2005 | 08:32 | מאת: אלי

הייתי רוצה לדעת את היתרונות והחסרונות של כל אחד מהכדורים, והכי חשוב, מה הכי כדאי? כלומר מה משפיע הכי טוב עם פחות תפעות לוואי? ובנוסף, האם הלויטרה יותר זול מהויאגרה?

03/04/2005 | 07:58 | מאת: ד"ר רן לין

כל יצרן מדבר על יתרונות וחסרונות - האמת שאין הרבה - שניהם עולים אותו דבר - לויאגרה יש יותר יסניון כולל עם תופעות הלואי - כנראה את הלויטרה אפשר לקחת גם ללא המתנה לאחר שתיית יין או ארוחה שמנה - ועכשיו אומרים לנו שגם לויאגרה לא צריך להמתין שאר התופעות הלואי הן זהות את הויאגרה אפשר לשבור לכמויות יותר קטנות - וזה ייתרון במקרים שונים כמו בטיפולים של שפיכה מוקדמת

03/04/2005 | 17:24 | מאת: אלי

כיצד שבירת הויאגרה לכמויות יותר קטנות יכולה לסייע בטיפולים של שפיכה מוקדמת? והאם אפשר לחלק כדור ויאגרה 100 מ"ג ליותר מ-4 חלקים?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים