הארכת איבר המין

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

31/03/2005 | 00:43 | מאת: דני

אני בחור בן 22, איבר המין שלי קטן -לצערי-...רציתי לשאול בקשר להארכת הפין ע"י תרגילים-זה נמצא באינטרנט ע"י חברה מסויימת-..שמעתי שזה עובד..רציתי לשאול אם זה יכול להזיק לתפקוד המיני שלי בעתיד..? האם זה יכול לגרום לבעיות כגון דימומים וכו'? אני מקווה שתעזרו לי..כי אני מבולבל ולא בטוח מה לעשות... תודה

31/03/2005 | 09:34 | מאת: מוש

יש ב TAPUZ.CO.IL פורום ושם יש רופא שכתב מאמר על זה. תיזהר!!!

03/04/2005 | 08:01 | מאת: ד"ר רן לין

השאלה מה אורך אבר המין שלך ואם הוא עובר את ה10 בזקפה - תרגע כי למעלה ממליארד גברים בעולם יש להם אבר מין כמו שלך בזקפה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים