אובד עצות

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2005 | 23:27 | מאת: טירן

לד"ר לין שלום,יש לי בעיה שאני סוחב אותה כמה שנים,יש לי זיקפה דיי מהירה אבל הבעיה היא שאם אני נמצא בסיטואציה עם בחורה מספיק אפילו אם היא נוגעת באיבר מיני אני מגיע לשפיכה תוך שנייה,יש לציין שאני בגיל 27 הבעי הזאת נימצאת לי כל הזמן בראש ואני לא יודע איך לצאת מזה,אני גם נמצא במבוכה מאוד גדולה שזה קורה עם בת הזוג,יש לי חבר שיש לו גם בעיהדומה אז הוא הלך לאיזה רופא משפחה והוא נתן לא משחת עזרקאין,ניסיתי את המשחה הזאת ויש לזה תוצאות אבל ברצוני לדעת מה אוכל לעשות בכדי שאני יוכל לתפקד טבעי ללא כל משחה או כדומה,אני הודה לך מאוד אם תעזור לי כי אני מיואש מאוד

03/04/2005 | 12:20 | מאת: ד"ר רן לין

המשחה היא טובה אבל היא יכולה להביא לתוצאה שהפרתרית שלך לא תהנה כי היא תרגיש רדימות לכן - בתוך הקונדום זה יכול להיות רעיון אבל בנוסף - אני ממליץ על טיפול תרופתי שאותו אתה יכול לקחת פעם ביום במשך מספר חדושים - בתוצאות טובות מאוד

02/07/2005 | 16:47 | מאת: טירן

אתה יכול להמליץ לי על איזה טיפול תרופתי מדובר,ולאיזה גוף אני פונה בכדי לקבל את המרשם או מה שדומה לפחות,אני מודה לך מאוד

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים