בעיות זיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

29/03/2005 | 05:23 | מאת: מאיר

אני גבר בן 52 מה ניתן לעשות קונבינצונאלית לשיפור הזיקפה?האם הורמונים?ווטאמינים?יש לי זיקפה אבל לא מהר ולא חזקה כמו פעם וזה פוגם באקט

29/03/2005 | 11:23 | מאת: איש

אני גבר בגילך,אני לא כל כך בטוח שיש לזה קשר עם הגיל,אלא אם כן מומלץ לעשות בדיקת בלוטת הערמונית PSA מה שכן נפוץ יותר להערכתי,זה אם אתה חש משוחרר ומדבר על כך עם הפרטנרית שלך?או תבדוק אם אתה לא מוטרד מענינים ואוליי בנאליים אפילו.....בהצלחה

03/04/2005 | 12:42 | מאת: ד"ר רן לין

הכל - תלוי מאוד מה קורה איתך לכן צריך לדעת יותר פרטים על התרופות שאתה מקבל - האם אתה מעשן? יש לבצע בדיקות הורמונים וכן - אולטרסאונד של העורק הפינאלי

04/06/2005 | 10:39 | מאת: אבי

יש לי בעיה אני בן 23 ואני בתול היה המון בחורות אבל שניסינו לעשות יחסי מין לא היתה לי זיקפה כאשר אני לבד מאונן אני מצליח להגיע לזיקפה וגם רק עם קרם גןף כל פעם כשאני מגיע למצב של לקים יחסי מין אין לי זיקפה אני מאוד טרוד בגלל זה ואני לא יודע מה לעשות אשמח לקבל תשובה

04/04/2005 | 13:06 | מאת: יהודה

בריאות כללית

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים