בעייה בזיקפה

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

28/03/2005 | 01:05 | מאת: מיכל

שלום, מזה כשבועיים אני במערכת יחסים עם בחור בן 26 שמאוד מוצא חן בעיני. הוא נמשך אלי ואני אליו והכל מצויין, גם כשאנחנו מגיעים למיטה הכל בסדר, אך כשהוא מגיע לשלב החדירה האיבר נופל לו וזה גורם לתחושת אי נוחות נוראית. ברצוני לדעת איך אני יכולה לעזור לו, או איך הוא יכול לעזור לעצמו. תודה רבה

28/03/2005 | 17:38 | מאת: chill

מצטרף לשאלה. הבנתי שזה סוג של חרדת ביצוע. הבעיה היא שכשאין קונדום עליי אז יש זיקפה וכשאני לובש אותו אז היא יורדת.

28/03/2005 | 17:44 | מאת: אני

גם אני מצטרף לשאלה, ויש לי את אותו קטע עם הקונדום. אבל אני לא חושב שזאת חרדת ביצוע, כיוון שאני מרגיש מאוד נוח עם הבחורה. פשוט כשמגיעים לחדירה זה כאילו מפסיק לתפקד.. זה משגע.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים