זיקפה קפריסית....

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

26/03/2005 | 19:49 | מאת: נעמה

מזה חודש אני במערכת יחסים עם בחור שמוצא חן בעיני אך לא מתפקד במיטה. ההתיחסות המינית שלו אליי בעייתית הן מילולית והן התנהגותית, היא גורמת לי להעלב ולהתרחק: מילולית- הוא אמר לי שיש פער בין העוצמות שהוא חש ממני אליו לבין העוצמות שלו כלפיי. במקביל אמר שיש לו פנטזיה שתהיה לו מאהבת לטינית ברונטית או משהו כזה. אני בהירה ואמרתי לו שהוא מוזמן להפרד ממני וללכת לחפש את הברונטית שלו אלא שאז הוא חזר בו ואמר שהוא יודע שזאת רק פנטזיה ושהוא רוצה בקשר איתי ושהוא נמשך אליי. בהתהגות שלו הוא גם משדר באופן זה- כאשר אנחנו עם עוד אנשים הוא נמשך אליי מאד ובבית במיטה, איבר המין שלו נופל כשמגיעים לרגע החדירה. אני לא יודעת כיצד לפרש את כל זה, אשמח לקבל עזרה !

28/03/2005 | 00:57 | מאת: אייל

היי נעמה, אני לא יועץ מקצועי, אבל העצה הכי טובה למקרה שלך הוא שתפעלי על סמך תחושותייך, את נשמעת, ע"פ ניסוח מכתבך, בחורה מאוד אינטיליגנטית. מה שלא תחליטי, שיהיה לך בהצלחה !

03/04/2005 | 12:48 | מאת: ד"ר רן לין

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים