לא עמד לו

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

25/03/2005 | 15:19 | מאת: זוהר

לבעלי תמיד עמד מתוך מגע איתי ותמיד הוא רצה יותר מין ממה שרציתי. הוא אוהב מאוד מין אוראלי , מבחינתו זה יכול להיות תחליף למין בכלל. היום למרות שהתגפפנו וכו לא עמד לו והוא רצה מין אוראלי. לי הפריע מאוד שהוא לא יכול בלי המין האוראלי והתחלתי לחשוב שכנראה הוא לא מוצא בי עניין יותר. נכון, זה חד פעמי אבל מלחיץ.

03/04/2005 | 12:29 | מאת: ד"ר רן לין

גם אותו ילחיץ מאוד אם תתעמרי בו בשאלות את יכולה להיות מאושרת שיש לך בעל שרוצה מגע אורלי - תשאלי כאן את הנשים כמה מהן זוכות לזה המין והמגע המיני לא חייבים תמיד להיות בחדירה - יש כל הצורות האפשרויות לפני כן - ולא כל יחסי מין חייבים להסתיים בחדירה שורה תחתונה - לא להלחיץ אותנו הגברים - מזה לא צומח שום דבר טוב ולטפל אחר כך קשה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים