חוסר חשק מיני

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/03/2005 | 14:58 | מאת: אורטל

אני נשואה 10 שנים בעלת משפחה, מאז שנולדו יילדי ירד החשק המיני שלי, עד שכמעט בכלל לא מתחשק לי לקיים יחסים עם בעלי,לא הוא הסיבה, אלא משהו בי , מה ניתן לעשות. ברצוני לציין שלפני הלידות הייתי במצב בדיוק הפוך. אשמח לקבל תשובה

31/03/2005 | 09:09 | מאת: ריקה

אני בת 59 מגיל 44 ללא מחזור ללא רחם ושחלות בעקבות ציסטות קיבלתי שנים רבות פרמריל רגיל לפני כחצי שנה נתן לי הגניקולוג מדבקות הורמונליות בשם אוורל 50 אינני יודעת אם יש קשר או לא אך החשק המיני ירד בצורה דרסטית לא יודעת מה לעשות הרופה נתן לי גלולות של טסטוסטרון אך הם לא השפיעו עלי בכלל.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים