זיקפה ממושכת ואי יכולת לגמור

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

24/03/2005 | 06:14 | מאת: שי

סובל מפוסט טרואמה ולוקח סרוקסט. לא יכול לגמור ויש לי זיקפה ממושכת. הרופא הצע לי לא לקחת יומיים כדורים ואז לנסות ולא עזר. אני בן 56 ובכושר מעולה אבל יש לי בעייה גם בלב ובגלל זה איני יכול להאריך את האקט עצמו. איך מצליחים לגמור?

24/03/2005 | 08:22 | מאת: ד"ר רן לין

זה באמת צרציכה להיות הפסקה אולי מעט יותר ממושכת של סרוקסט ואם אתה לא יכול להפסיק לחלוטין - מבחינה רפואית - השאלה האם אתה יכול לקחת ת התרופה רק פעמיים בשבוע - עד לחזרה של השפיכה

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים