זקפה ממושכת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

23/03/2005 | 11:31 | מאת: יוסף

אני בן 53, לאחרונה עברתי צנתור בו ההשתילו לי 3 תומכנים בלב. אחת מתופעות הלוואי היא זקפה מתמשכת ולא רצונית מספר פעמים ביום. בעת קיום יחסים הזקפה יכולה להתקיים יותר משעה שלמה ולפעמים אני פולט פעמים במשגל ארוך אחד. ביחסי המין אין לי בעיה אבל במשך היום הזקפה מורגשת וגורמת לי מבוכה ואי נעימות. כדאי בכלל לטפל בבעיה? או האם יש דרך "לכוונן" אותה?

24/03/2005 | 08:25 | מאת: ד"ר רן לין

תופעת לואי של מה? אני לא מכיר תופעת לואי של צנטור כפי שאתה מציין. איזה תרופות אתה מקבל?

25/03/2005 | 00:06 | מאת: יוסף

טיקלופידין 250 מ"ג פעמים ביום, אספרין 100 מ"ג פעם ביום וסימבקור 20 מ"ג לפני השינה. אני רוכב אופניים בכושר גופני טוב וכמה ימים אחרי הצנתור המשכתי בפעילות גופנית מאומצת לפי המלצת הקרדיולוג.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים