תחליף לואגרא לחולי לב

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

22/03/2005 | 06:48 | מאת: בן-צבי

לד"ר לין הנכבד, תודה על תגובתך. מדבריך אני מבין שעלי להתנזר מקיום יחסי מין עם אשתי. כפי שציינתי, הקרדיולוג שלי אמר לי שהוא לא מתנהג שאשתמש בויאגרא בתנאי שלא אשתמש בקורדיל מתחת ללשון. האם קיימות דרכים אחרות כלשהן עבור חולי לב שמצבם יציב. האם כל חוליח לב שמצבם יציב צריכים להתנזר מקיום יחסים מיניים עם נשותיהם ? אשמח לקבל עצותיך בנידון ומודה לך מאוד מראש.

24/03/2005 | 08:27 | מאת: ד"ר רן לין

כפי שאמר לך הקרדיולוג - אין התנגדות במצבים מסויימים לשימוש תרופתי גם אצל חולי לב במקבילך - ישנה משחת אנדרוגל שאתה יכול להשתמש =- בכפוף למצב הטסטוסטרון והPSA שלך

27/03/2005 | 02:36 | מאת: אמיר

לא ! תפנה לאורולוג! יש זריקות הורמונים! בהצלחה

03/04/2005 | 12:31 | מאת: ד"ר רן לין

?

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים