שפיכה מאוד מוקדמת

דיון מתוך פורום  הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים

21/03/2005 | 09:09 | מאת: יואב

שלום רב אני בן שלושים, בריא ,עוסק בספורט, וסובל משפיכה מוקדמת ביותר, אני רואה באתר שמות של טיפולים תרופתיים לנושא והיתי רוצה לדעת במה מדובר, באיזה מינונים , האים צריך מרשם רופא?, מה היעילות של הטיפול ,כמה זמן הוא נמשך ואיזה תופעות לוואי יש לו. אשמח לתשובה בהקדם, מצבי קריטי...אך יציב[בנתיים]

22/03/2005 | 23:03 | מאת: angel

שלום, לאור נסיון עם מטופלים בבעיה זו, שנעזרו בתערובת ארומה-תרפית, אני חושבת כי אוכל לעזור לך. נא לפנות לדאר האלקטרוני שלי.

מנהלי פורום הפרעה בתפקוד מיני אצל גברים